AcasăNewsDoua autoturisme si un camion s-au lovit. Impactul de pe Valea Oltului...

Doua autoturisme si un camion s-au lovit. Impactul de pe Valea Oltului s-a soldat cu victime

O coliziune intre trei autovehicule a cauzat ranirea unor persoane, dar si bloarea- temporara- a circulatiei pe DN 7, mai precis pe Valea Oltului.

Accidentul s-a produs la primele ore ale zilei, in zona localitatii Valcene Tutulesti. Doi oameni au fost raniti si au avut nevoie de ingrijiri de la medici. Initial, victimele au primit asistenta de la reprezentantii Ambulantei, inainte de a fi dusi la spital, pentru mai multe investigatii.

Din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, din primele date reiese faptul ca unul dintre autoturisme a ajuns pe contrasens, intr-o curba, lovindu-se de camion. Soferul celeilalte masini nu a putut opri la timp, ca urmare a lovit si el masina respectiva.

Va precizam ca, intr-o prima faza, circulatia in zona a fost blocata, insa in jurul orei 9.15 traficul rutier pe DN 7 s-a reluat. Cat despre cauzele exacte ale producerii accidentului, acestea urmeaza sa fie stabilite de politistii ajunsi la fata locului, dupa ce se vor face masuratorile, dar si se va sta de vorba cu martorii la accident.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger