AcasăNewsDouă asistente din camera de gardă a unui spital din Gorj, vedete...

Două asistente din camera de gardă a unui spital din Gorj, vedete pe TikTok. Au ignorat urgenţele ca să danseze pe manele (VIDEO)

Două asistente din camera de gardă a unui spital din Gorj, vedete pe TikTok. Au ignorat urgenţele ca să danseze pe manele

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj, s-au filmat cântând manele în camera de gardă. Conducerea unităţii s-a sesizat şi a luat deja primele măsuri.

Două asistente medicale, ale Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj s-au filmat cântând manele în camera de gardă a instituției. La scurt timp, videoclipul a fost publicat de către un localnic pe TikTok, acolo unde a pornit o mulțime de reacții din partea oamenilor.

Şi-au bătut joc de pacienţi?

Amuzată de situaţie una din asistente insistă ca şi colega ei, care pare angajată într-un apel telefonic, să participe la cântec, moment în care îi ia telefonul fix din mână şi îl aruncă pe birou.

„Dă-le dracu de apeluri, să moară ăștia, pe Tik Tok să fim, urgențele să aștepte”, spune cel care postat pe Facebook filmarea asistentelor medicale, cerând spitalului să ia măsuri în acest caz.

Conducerea le-a sancţionat

La scurt timp după ce imaginile cu cele două asistente au ajun în spaţiul public Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj a emis un comunicat unde a explicat situaţia.

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate.

De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

„Ce părerea are conducerea spitalului? Oare au văzut filmarea ? Rușine, nesimțire și bătaie de joc”, „Așa ceva nu se permite decât în țara noastră…rușine să le fie…cât o să ne mai țină în spate Dumnezeu”,

„Le doare la bască de plângerile voastre, tot acolo or sa fie și peste câțiva ani,dacă nu vor avansa în funcție…..la noi fac ce vor mușchii lor,degeaba ne plângem dacă nu ieșim în stradă…..au puterea de partea lor ,așa ca ciocul mic„, au fost unele dintre comentariile videoclipului de pe TikTok.

author avatar
Andrei Ștefan
775 afisari

11 COMENTARII

  1. DATI VA DRAQ DE PANARAME, SUNTETI DE TOT RASUL IDIOATELOR, ASA ASIGURATI VOI SERVICIUL DE URGENTA , RETARDATELOR ?

  2. De ce doar atentionare si nu desfacerea contractelor de munca ??? Poate ca in acest timp unui om i s-a scurtat viata deoarece bagaboantele n-au intervenit fiind ”ocupate”. Aaaa, au fost aduse in spital ca pilele cuiva, nu-i spunem numele,…persoana importanta…??? Credeti ca au invatat ceva din acest episod ??? Va inselati… salariul, salar, mai o atentie ca de, si-o mai pun cu doctorasii si uite trai nineaca…Bolnavii ??? Care bolnavi ??? Da-i dreak…

  3. Așa sunt toți atârnătorii de la buget. Niște lighioane toxice societății!

    TREBUIAU ZBURATE, NU DOAR ATENȚIONATE!

  4. Asta este nivelul de educatie dupa 30 de ani de difuzat manele pe toate canalele media. Nu mai exista folclor autentic romanesc, nu mai exista decat manele si manelisti. Boii si vacile au pus botul si o intreaga natie s-a tampit.
    Slava Ucraina.

  5. Inca un articol de cacao!

    Or fi parasute asistenetele dar nu vad dansul ala si destrabalarea care sa le incirmineze atat de tare.

    Vad doar doua fufe care balangane din cap ca vacile pe ritm de muzica tribala.

  6. Or fi parasute asistenetele dar nu vad dansul ala si destrabalarea care sa le incirmineze atat de tare.

    Vad doar doua fufe care balangane din cap ca vacile pe ritm de muzica tribala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger