AcasăNewsDoua ambarcatiuni s-au ciocnit in Spania: trei morti si doi disparuti

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit in Spania: trei morti si doi disparuti

Cel putin trei oameni si-au pierdut viata, marti, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit, in nordul Spaniei, in regiunea Galicia. Doua persoane sunt si la aceasta ora date disparute, echipele de salvatori incercand sa dea de urma lor.

Victimele sunt trei perscari aflati, conform primelor informatii, intr-o barca. Din motive necunoscute pana la aceasta ora, barca a ajuns sa se izbeasca de un vas cargo, incarcat cu masini. Oficialii iberici nu au confirmat, deocamdata, identitatea celor trei persoane decedate. Alti cinci oameni au fost salvati, insa doi dintre cei aflati la bordul unuia dintre vase sunt inca dati disparuti, iar la acest moment sunt cautati de catre specialistii in situatii de urgenta. Conform thelocal.es, in zona in care s-a produs accidentul a fost trimis si un elicopter, care sa ajute la operatiunea de cautare a persoanelor disparute.

La foarte scurta vreme dupa ce s-a izbit de vasul cargo, barca pescarilor s-a scufundat. Specialistii urmeasza sa audieze martorii pentru a stabili ce anume s-a intamplat si cum de au ajuns ambarcatiunile sa se loveasca una de cealalta.

Sursa foto: fotolibra.com

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger