AcasăNewsDoua accidente grave in Capitala. O tanara a murit intr-un taxi

Doua accidente grave in Capitala. O tanara a murit intr-un taxi

Au fost doua evenimente rutiere grave pe strazile Capitalei, in decurs de cateva ore, ultimul soldandu-se cu decesul unei femei in varsta de doar 34 de ani.

Tanara era pasager intr-un taximetru ce rula, la primele ore ale zilei, in zona Pipera. Din pacate, in conditii ce urmeaza sa fie elucidate de politisti, taxiul a ajuns in parapetul de beton, despartitor de sensuri. Impactul a fost atat de violent, incat masina s-a rasturnat. Pasagera a suferit leziuni incompatibile cu viata. In zadar au incercat cadrele medicale de la ambulanta sa o ajute. La spital a fost dus, insa cu leziuni minore, conducatorul auto al masinii.

Si tot pe mana medicilor bucuresteni ajunsesera, cu cateva ore inainte, adica in jurul orei 4 dimineata, cinci persoane aflate in doua autoturisme care au fost implicate intr-un accident produs la intersectia Splaiul Independentei cu Soseaua de Centrura. Una dintre masini, cu cinci oameni la bord, a plonjat in Dambovita. Doua persoane au reusit sa se salveze singure, pana la sosirea echipajelor de interventie. Din pacate, celelalte au fost grav ranite. A fost nevoie sa fie scosi cu scafandrii din autovehiculul rasturnat in apa, trei pasageri fiind supusi manevrelor de resuscitare, starea lor fiind grava.

author avatar
Cristina Stefan
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger