AcasăNewsDOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Padureanu va face cerere de intrerupere a pedepsei pe...

DOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Padureanu va face cerere de intrerupere a pedepsei pe motive medicale

Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in „Dosarul transferurilor”, si dus in arest direct de pe un pat de spital de la Elias, Jean Padureanu urmeaza sa solicite, prin intermediul avocatului sau, intreruperea pedepsei, pe motive medicale.

Aparatorul legal al fostului presedinte al clubului Gloria Bistrita sustine ca Padureanu este in stare foarte grava, ca urmare zilele urmatoare va emite o solicitare privind eliberarea clientului sau. Pe langa diabet, Padureanu (84 de ani) ar fi suspect de Alzheimer,a precizat avocatul Ion Cazacu, intr-o interventie telefonica la B1 TV. „Voi intreprinde saptamana viitoare respectiv o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Starea domnului Padureanu este extrem de grava, are o serie intreaga de afectiuni, principala fiind un diabet in aprope de stare comatoasa si o situatie extrem de grava in ce priveste afectiunile neurologice, nu o spun eu, o spun medicii”, spune Ioan Cazacu, avocatul lui Jean Padureanu.

Masura urmeaza sa se concretizeze dupa ce aparatorul legal al omul de fostbal bistritean va primi motivarea condamnarii clientului sau. Jean Padureanu a primit o sentinta de trei ani si patru luni de inchisoare, in „Dosarul transferurilor”, caz in care au mai primit sentinte privative de libertate alte sapte nume grele din fotbalul autohton, printre ei George Copos, Ioan si Victor Becali, precum si Gica Popescu.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger