AcasăNewsDOSARUL TRANSFERURILOR/ Gica Popescu a fost propus presedintele detinutilor de la Rahova

DOSARUL TRANSFERURILOR/ Gica Popescu a fost propus presedintele detinutilor de la Rahova

Incarcerat de circa o saptamana la Penitenciarul Rahova, fostul mare international Gica Popescu trece cu dificultate peste decizia prin care a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Miron Cozma, bun prieten cu fostul fotbalist, a precizat, pentru fanatik.ro, ca Gica Popescu este extrem de retras, nu vorbeste cu vreun alt detinut si isi petrece timpul contempland la faptele care l-au trimis dupa gratii.

Gica Popescu sta intr-una dintre cele mai bune celule de la Rahova, pe care o imparte cu George Copos, Mihai Stoica si un alt detinut.

Aflat la un pas de a deveni noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Gica Popescu a fost propus, in cele din urma, sa devina presedinte al detinutilor de la Penitenciarul Rahova. Anuntul a fost facut dupa o sedinta la care au participat sefii de camera.

Acestia il apreciaza pe Gica Popescu pentru evolutia ca fotbalist, il incurajeaza in continuu si il considera personajul perfect care sa le reprezinte drepturile in fata comandantului Penitenciarului.

Totusi, fostul mare fotbalist a refuzat propunerea sustinand ca este prea afectat si nu se poate gandi, in aceste momente, la asa ceva.

author avatar
Cristi Ionita
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger