AcasăNewsDOSARUL "PROSTITUATE DE LUX": Fosta iubita a stelistului Cristi Tanase a fost...

DOSARUL „PROSTITUATE DE LUX”: Fosta iubita a stelistului Cristi Tanase a fost eliberata

sursa foto: antena1.ro

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au decis ca trei dintre vedetele de televiziune implicate in Dosarul „Prostituate de Lux” sa fie eliberate.

sursa foto: antena1.ro

Diana Guresoaie, fosta iubita a stelistului Cristian Tanase, Mariana Despina si Mirela Dumitru au fost eliberate din arestul Politiei Capitalei, unde fusesera incarcerate pentru 24 de ore, la decizia procurorilor.

Judecatorii au decis sa respinga cererea procurorilor de arestare preventiva, Diana Guresoaie, Mariana Despina si Mirela Dumitru urmand a fi cercetate sub control judiciar.

Cele trei dive au interdictie de a parasi tara si nu au scapat de problemele cu legea. Procurorii au anuntat ca vor face apel la decizia magistratilor de vineri.

Conform procurorilor, „cele trei vedete au savarsit o infractiune pentru care legea prevede pedeapsa inchisorii mai mare de cinci ani si, in urma evaluarii gravitatii faptei, se poate constata ca privarea acestora de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica”.

author avatar
Cristi Ionita
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger