AcasăNewsDosarul OUG a ajuns deja pe masa procurorilor de la Parchetul General

Dosarul OUG a ajuns deja pe masa procurorilor de la Parchetul General

Nici bine nu s-a anuntat, din directia DNA-ului, ca s-a dispus disjungerea unei cauze ce tine de dosarul deschis in urma unei sesizari formulate de mai multe persoane fizice, dupa elaborarea controversatei Ordonante de Urgenta 13, ca reprezentantii Parchetului General au facut precizari pe acelasi subiect de interes.

Si anume, s-a anuntat ca luni s-a inregistrat <<cauza cunoscuta generic sub denumirea ”Adoptarea Ordonantei 13”>>, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la Parchetul General. Totul, ca urmare a declinarii acestei cauze din directia DNA-ului.

Totodata, reprezentantii Ministerului Public mentioneaza ca suspiciunile vizeaza posibile fapte de favorizarea faptuitorului, sustragere sau distrugere de probe ori inscrisuri, dar si „prezentarea cu rea-credinta de date inexacte, Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului, prev. de art. 8 alin 1 lit. b din Legea 115/1999”.

Cititi si: Ce a decis DNA in privinta dosarului OUG 13

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger