AcasăNewsDosarul mortii lui Dan Condrea. Procurorii considera ca a fost vorba de...

Dosarul mortii lui Dan Condrea. Procurorii considera ca a fost vorba de o sinucidere

Odata incheiate cercetarile in cazul accidentului rutier produs pe 22 mai, in care patronul Hexi Pharma si-a gasit sfarsitul, procurorii de la Parchetul general au facut publice, miercuri dimineata, concluziile anchetei.

Din comunicatul Ministerului Public rezulta ca anchetatorii au dispus „clasarea cauzei cu privire la infractiunea de ucidere din culpa, intrucat decesul conducatorului auto CONDREA DAN-ALEXANDRU nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala”. Concret, procurorii sunt de parere ca omul de faceri s-a sinucis.

In baza investigatiilor facute, dar si a audierii martorilor si a expertizei la care a fost supusa masina la volanul careia a fost Condrea, s-a ajuns la concluzia ca ar fi fost vorba despre un act voit din partea soferulului, avand in vedere inclusiv faptul ca la fata locului nu s-au gasit urme de franare, ca urmare ar fi lipsit orice intentie a conducatorului auto de a evita impactul cu arborele de pe marginea carosabilului. „Date fiind concluziile raportului de expertiza criminalistica si ale raportului de expertiza tehnica, coroborate cu celelalte probe administrate in cauza, rezulta ca autoturismul – fara a avea defectiuni la sistemul de franare ori directie, avand o viteza de peste 100 Km/h si fara a i se actiona sistemul de franare – a intrat in coliziune cu obstacolul ca urmare a actiunii conducatorului auto, care a schimbat directia de deplasare rectilinie inspre marginea carosabilului, desi o atare manevra era evident ca determina o stare de pericol grav si iminent, decesul reprezentand consecinta unui act suicidal”, noteaza procurorii.

Va reamintim ca accidentul in care a pierit patornul Hexi Pharma a avut loc pe 22 mai, cu putine minute inainte de ora 19, pe DJ 101, drumul ce leaga localitatile ilfovene Buftea de Tamasi. Dupa ce s-a lovit de un copac de pe marginea drumului, masina condusa de Dan Condrea s-a rasturnat. Dar si ca in urma impacutlui violent, soferul a fost de nerecunoscut, fiind facute teste ADN pentru conformarea – fara urma de dubii- a identitatii acestuia.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger