AcasăNewsDosarul mortii lui Condrea, aproape de final

Dosarul mortii lui Condrea, aproape de final

Sunt sanse ca, in urmatoarele saptamani, sa se afle decizia definitiva pe care procurorii o vor lua in cazul mortii patronului Hexi Pharma, in conditiile in care s-a speculat ca ar fi fost fie vorba despre un accident, fie chiar despre o sinucidere.

Anuntul a venit chiar din directia Procurorului General. „Va fi o solutie in legatura cu accidentul, in aceasta luna. Este in curs de finalizare (…) expertiza”, a precizat Lazar, duminica, la sosirea la un eveniment dedicat Zilei Justitiei.

Ceea ce inseamna ca misterul in jurul decesului afaceristului Dan Condrea, despre care se stie ca a pierit intr-un accident rutier, produs in luna mai, pe drumul ce leaga localitatile ilfovene Buftea si Corbeanca, s-ar putea elucida pana la finele lunii lui „Cuptor”.

Cat priveste dosarul „Hexi”, si acolo se urmeaza pasii catre solutionarea cauzei. In acest sens opinia publica a aflat, din aceeasi sursa, ca inca se ridica inscrisuri si solutii, care urmeaza sa fie analizate de catre expertii care se ocupa de cazul de fata.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger