AcasăNewsDosarul lui Sebastian  Vlădescu, punct și de la capăt

Dosarul lui Sebastian  Vlădescu, punct și de la capăt

Magistrații de la instanța supremă au hotărât că toate probele din cazul fostului ministru Sebastian Vlădescu trebuie reverificate de procurori DNA.

Judecătorii au decis retrimiterea cauzei la Direcția Națională Anticorupțiepentru refacerea materialului probatoriu. Judecătorii au impus un termen de cinci zile pentru noile probe în care fostul ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu, este cercetat pentru corupție. Avocatul acestuia Alexandru Chiciu a explicat că decizia a fost una fulger, fără ca instanța să se mai retragă pentru deliberări. În ianuarie, instanța supremă a hotărât să îi restituie fostului ministru al Finanțelor lingourile de aur și banii depuși drept cauțiune la DNA. În mai 2018, DNA a stabilit o cauţiune de 1 milion de euro pentru Vlădescu, iar acesta a pus la dispoziţia procurorilor 1.000.000 de lei şi 100.000 de euro, 3 kg de aur în lingouri în valoare de 109.740 euro. Dosarul a fost instrumentat de procurorii Ana Dana și Marius Bulancea.

author avatar
Ramona Feraru
222 afisari

2 COMENTARII

  1. CAZURILE IN CARE SE TRAGE DE TIMP NU MAI SUNT O NOUTATE ,asemenea modalitati de favorizare a inculpatului sunt la ordinea zilei in JUSTITIA DE 3 PARALE !!,”lungeste boala sa se coaca poama ” trece timpul se prescrie fapta !,astia-s specialii cu salarii nesimtite si pensii astronomice .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger