AcasăNewsDOSARUL JUDECATOAREI SPAGARE: Dinel STAICU, arestat preventiv

DOSARUL JUDECATOAREI SPAGARE: Dinel STAICU, arestat preventiv

Magistratii Curtii de Apel au decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Dinel Staicu, pentru o perioada de 29 de zile. Afaceristul este acuzat de dare de mita, in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este cercetata pentru complicitate la trafic de influenta si luare de mita, intr-un caz in sumele pretinse s-ar ridica la peste un milion de euro.

In acelasi dosar, magistratii au hotarat arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a Ioanei Carmen Popescu, cercetata pentru complicitate. Aceasta din urma a facut deja recurs la Instanta Suprema.

Dinel Staicu ar fi fost dispus sa dea o suma de bani pentru a anula condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR). Veronica Cirstoiu, judecatoare la Curtea de Apel Bucuresti a fost, la randul sau, arestata preventiv, pe 9 august, fiind acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita in vederea acordarii unor solutii favorabile in anumite dosare.

Cititi aici: Dosarul spagarei de la Curtea de Apel Bucuresti: Dinel Staicu – retinut, fiul judecatoarei – in vizorul Parchetului General

Sursa foto: presaonline.com

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger