AcasăNewsDosarul fraților Tate. Un apropiat al acestora, audiat la DIICOT

Dosarul fraților Tate. Un apropiat al acestora, audiat la DIICOT

vlad obuCe au descoperit anchetatorii în casa lui Vlad Obu, apropiat al fraților Tate

Un nou martor va fi audiat la DIICOT în megadosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Este vorba despre unul dintre asociaţii fraţilor Tate, Vlad Obu, săltat de mascați săptămâna trecută, în urma unor percheziții.

Vlad Obu, supranumit și „imitația” fraților Tate, a fost adus miercuri dimineață la Parchetul General pentru audieri, după ce joia trecută poliţiştii au descins la şapte adrese din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Prahova, acțiunea fiind legată de dosarul în care sunt arestați preventiv fraţii Tate.

Vlad Obu, adus la audieri

Înainte de a intra la audieri, avocatul lui Vlad Obu a declarat, potrivit Gandul: „Vorbim despre un martor și despre o prezumție pe care presa o respectă întotdeauna”. Întrebat dacă în telefonul clientului său au fost găsite mesaje compromițătoare, care să arate că avea legătură cu afacerile derulate de frații Tate, avocatul a răspuns: „N-aveți date că s-ar fi derulat vreo percheziție IT, deci nu s-a găsit nimic până în acest moment”.

Obu nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul instituţiei.

Bărbatul are aceleași pasiuni precum frații Tate. Venit la București din Galați, el e patron de studio videochat şi luptător de arte marţiale. Are și mai multe proprietăți de lux. La fel ca fraţii Tate, Vlad Obu are şi el „academie de făcut bani”. Pentru 500 de dolari anual, îi învaţă pe băieţi „şcoala vieţii” şi dispreţul faţă de femei.

Andrew şi Tristan Tate, împreună cu alte două persoane, au fost arestați la finalul anului trecut, în urma unor percheziţii. Dosarul, deschis în aprilie 2021, vizează constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Ulterior, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv, contestaţia lor la măsura arestului fiind respinsă definitiv de către instanţă.

author avatar
Andreea Vlad
510 afisari

6 COMENTARII

  1. s-a mai gasit o ” proba grea ” niste mesaje intr-un telefon . vor sa-i acuze de crima pentru ca cineva , ar fi auzit ca i-ar fi spus cuiva sa-i aduca o bere ca altfel il omoara .

  2. Cum e posibil sa faci trafic de persoane videochat etcetera si niciun fel de discutie despre EL GRANDE KAPO adica clanul Camatarilor????? Si protectia aferenta de la securista Garbovan,nepoata generalului Silinescu DIE-GRU…de la SilviuPredoiu Contrainformatii IGPR…de la UM0215 si vulpea lui kakat baltzat de la Cluj

  3. Legaturile directe cu BelzebutSoros Maxwell si Epstein prin ambasadorul Gittenstein si ambasadorul Bandar Bin Sultan…si cu traficantii Khashoggi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger