AcasăNewsDosarele secrete: CIA trudeste de zor sa-si puna „omul” la presedintia Venezuelei

Dosarele secrete: CIA trudeste de zor sa-si puna „omul” la presedintia Venezuelei

Daca CIA n-ar fi declasificat „Dosarul Allende”, despre cum a fost muncita debarcarea presedintelui chilian socialist Salvador Allende, poate s-ar fi putut crede ca e doar o „teorie a conspiratiei”.

Capriles, „omul” CIA

Presedintele Partidului Comunist din Rusia, Ghenadi Ziuganov, a cerut investigatii asupra mortii lui Hugo Chavez, dupa cum a fost cazul presedintelui Yasser Arafat.

Sase lideri sudamericani „atinsi” de cancer

Ghenadi Ziuganov cere o investigatie internationala privind moartea lui Chavez

Ziuganov a subliniat ca „e departe de a fi o coincidenta” faptul ca presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, s-a  imbolnavit de un cancer foarte ciudat simultan cu alti cinci lideri sudamericani, toti facand parte dintr-o alianta anti-SUA.

Hugo Chavez, un antiamerican fervent

Fostul presedinte al Braziliei, Luizo Inacio Lula da Silva, actualul presedinte, Dilma Rousseff, presedintele Paraguaiului, Fernando Lugo, chiar si Fidel Castro, Hugo Chavez, toti aliati si bolnavi de cancer!

Maduro, urmasul lui Chavez

Numai Cristina Fernandez de Kirchner, presedinte al Argentinei, se pare ca nu a avut cancer de tiroida, asa cum a fost initial diagnsticata, dar totusi s-a operat.  In cazul lui Hugo Chavez, chiar el insusi a acuzat SUA ca i-au indus aceasta boala si imediat dupa moartea lui, vicepresedintele, Nicolas Maduro, a reimprospatat acuzatia.

Capriles, omul „crescut” de CIA

Maduro este „urmasul” lui Chavez in ceea ce priveste politica Venezuelei de a se tine in afara marilor baroni financiari ai lumii, iar rezervele de petrol si de aur ii permite lejer acest lucru. Insa nu permit „lorzii de pe Wall Street”. Fostul sofer de autobuz, Maduro, asa cum il prezinta presa occidentala pentru a-l minimaliza, il ataca mai parsiv pe Henrique Capriles Radonski, „centristul” care ar avea sanse sa castige fotoliul de prezidential. Presa venezueleana de stanga il prezinta pe Capriles, cu studii de legislatie de comert si taxe, ca fiind „copilul” CIA. Capriles este membru al partidului Primero Justicia, care a beneficiat de sprijinul Biroului de Initiative de Tranzitie (BIT), infiintat la Caracas de catre organismul american USAID si care s-a tot straduit sa-l submineze pe Chavez.

author avatar
Adina Mutar
877 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger