AcasăNewsDosare „fabricate” pentru denuntatorii DNA

Dosare „fabricate” pentru denuntatorii DNA

Iata ca traim vremuri in care zazania a dat iama pana si in „republica procurorilor”. Astfel, ca, dupa cum „National” a mai dezvaluit, denuntatori care au sprijinit DNA-ul in derularea unor anchete spectaculoase au ajuns sa fie „vanati” de cei de care s-au plans, acestia fiind la randul lor politisti sau procurori.

Iar ultimul caz halucinant in acest sens este cel al galateanului Ionel Gioni Roset, cel care a devenit un adevarat simbol anticoruptie in mass media de la noi si chiar cea internationala, dupa ce a contribuit la demascarea unor influente grupari incluzand importanti oameni ai legii. Numai ca, in urma acestor depozitii, familia lui Roset a fost cu ceva vreme in urma batuta bestial, in plin drum, ziua in amiaza mare, filmarile socante facand turul buletinelor de stiri ale televiziunilor.

Ionel Roset

Si, pentru ca asa este la romani, tot denuntatorul, care a sunat disperat la 112, s-a trezit cu un dosar penal pentru „incaierare”, dosar despre care sustine ca este fabricat de catre procurorul pe care l-a denuntat in alte dosare instrumentate de catre structurile anticoruptie.

Batuti ca „hotii de cai”

In urma cu un an de zile, in comuna galateana Tepu, membrii familiei Roset, de la copil pana la tatal care ii sprijinise pe procurorii anticoruptie in unele cazuri au fost batuti mai rau ca „hotii de cai”, inclusiv cu biciul, pentru ca sunasera la Politie sa reclame o infractiune comisa in flagrant de catre tatal fostului primar din Tecuci. Scenele socante au fost vizionate la televiziuni de milioane de romani indignati, dar se pare ca nu si de politistii si procurorii din Tecuci. Care, dupa ce au tras de timp atata vreme, le-au facut acum dosar penal tocmai victimelor, pe care le acuza de …„participare la incaierare”.

author avatar
Toni Matei
1.428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger