AcasăNewsDosar penal in cazul incendiului de la Navodari, soldat cu un mort...

Dosar penal in cazul incendiului de la Navodari, soldat cu un mort si trei raniti

Cazul de la rafinaria Petromidia din Navodari a ajuns in atentia reprezentantilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, in acest sens un procuror de la aceasta unitate a Ministerului Public deplasandu-se deja la locul incidentului, alaturi de politisti si criminalisti.

Procurorii ancheteaza conditiile in care s-a produs incendiul in urma caruia un om a murit, iar alti trei au ajuns la spital, in Capitala, cu arsuri pe diferite suprafete ale corpului. Misiunea lor este sa stabileasca ce anume s-a intamplat la rafinaria aflata pe raza judetului de la malul marii. Anchetatorii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, ucidere din culpa, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, din cate s-a anuntat din directia Parchetului General.

Aceeasi sursa prezinta, intr-un comunicat, si care sunt primele indicii ale anchetatorilor, si anume ca o echipa de lucratori repara, pe o platforma a rafinariei, o conducta „de transport a distilatului de vid rezultat prin incalzirea titeiului”, in momentil in care s-a declansat incendiul care a trimis patru barbati la spital. Din pacate, unul dintre cei raniti, care fusese adus in Bucuresti in stare foarte grava, a pierit la spital, la primele ore ale acestei zile.

sursa foto: gazetadenavodari.ro

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger