AcasăNewsDosar penal in cazul exploziei de la Calarasi

Dosar penal in cazul exploziei de la Calarasi

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si distrugere, in cazul exploziei produse miercuri seara intr-un bloc din Calarasi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, Ramona Tudor, vor fi audiate toate persoanele care se aflau in cafeneaua de la parterul imobilului in momentul deflagratiei, proprietarii apartamentelor afectate, dar si reprezentanti ai societatilor de distributie a gazelor si a energiei electrice. Reamnintim ca in urma exploziei  o femeie de 46 de a ni a murit, iar alte sase au fost ranite.

O mare parte dintre locatarii blocului afectat de explozia din Calarasi si-au petrecut noapte la rude sau la prieteni, desi autoritatile locale le-au pus la dispozitie un spatiu de cazare provizoriu. Primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin, a declarat ca o comisie formata din specialisti din mai multe domenii vor stabili daca structura de rezistenta a blocului in care s-a produs explozia a fost afectata, ulterior urmand sa inceapa reparatia imobilului.

Foto: realitatea.net

author avatar
Adelina Ionicel
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger