AcasăNewsDosar penal dupa incendiul din clubul Bamboo

Dosar penal dupa incendiul din clubul Bamboo

Dupa ce cadrele medicale prezente la fata locului au acordat primul-ajutor persoanelor care au avut de suferit de pe urma incendiului violent care a distrus mare parte din clubul aflat in zona lacului Tei din Capitala, iar pompierii au stins flacarile, a venit randul oamenilor legii sa se ocupe sa descopere circumstantele producerii incendiului.

In acest sens, s-a deschis un dosar penal, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, urmand a se lamuri circumstanteie in care au fost ranite mai multe persoane si distruse bunuri.

Pentru a face cercetari, la locul afectat de flacarile puternice care au izbucnit sambata dimineata, undeva in jurul orei 3 si 30 de minute, au ajuns deja ofiteri specializati de la Politia Judiciara, specialisti criminalisti, dar si doi procurori de la Parchetul amintit, din cate s-a anuntat din directia Ministerului Public. E important de mentionat ca aceste verificari se fac in rem, adica in privinta unor fapte, si nu a vreunei persoane.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum nu au fost maini criminale,daca focul pornea numai dintr-un punct,loc,cu acele instinctoare din poza,foarte simplu si usor de manuit,daca nu erai drogat,manga,se putea stinge incendiul initial.Dar fiind pus in zeci de locuri cu materiale foarte imflamabile si de nestins asa usor,s-a propagat in tot localul,sa vedem ce vor declara cercetatorii si chimistii care au dat chix cu analizele de la colectiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger