AcasăNewsDosar penal după ce o femeie a spart un termometru cu mercur

Dosar penal după ce o femeie a spart un termometru cu mercur

Dosar penal după ce o femeie a spart un termometru cu mercurDosar penal după ce o femeie a spart un termometru cu mercur (sursa foto: ziarullumina.ro)

Chiar dacă în ultimii ani pe piață au apărut termometre digitale, nefiind puțini românii care au astfel de dispozitive ușor de folosit pentru măsurat temperatura corporală, pe care le folosesc atunci când simt că au febră, sunt și cazuri în care oamenii au în casă termometre mai vechi, din acelea cu mercur.

Recent s-a aflat că, foarte probabil într-un moment de neatenție, o femeie a ajuns să spargă un astfel de termometru cu mercur. Aceasta a anunțat autoritățile despre cele întâmplate. S-a intervenit pentru colectarea mercurului, dar s-a deschis și un dosar penal.

Mai precis, poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au întocmit, luni, un dosar penal pentru trafic de produse sau substanţe toxice, potrivit Agerpres. Totul, după ce femeia a anunţat autorităţile că a spart un termometru cu mercur în locuinţă.

Din direcția Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova s-a anunțat că, mercurul, o substanţă toxică, a fost colectat de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Un tânăr s-a ales cu dosar penal. Ce au constatat polițiștii după ce l-au oprit în trafic

Pe de altă parte, într-un buletin de presă transmis de IPJ Prahova, în prima zi a acestei săptămâni s-a anunțat că duminică, 13 februarie, în jurul orei 13:00, în timp ce acționau pentru fluidizarea traficului rutier pe DN 1, în Bușteni, „polițiștii din cadrul stațiunii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat care nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului rutier, efectuat în zona trecerii pentru pietoni, pentru a facilita traversarea acestora”.

Verificările au scos la iveală faptul că bărbatul de 32 de ani aflat la volan, un tânăr din comuna Cornu, nu apărea în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ca urmare, „în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

742 afisari

2 COMENTARII

  1. tara asta este sabotata si dusa in faliment cu intentie si nimeni nu pateste nimic , in schimb ai dosar penal instant daca imbrancesti pe cineva , daca-i pui mana pe umar sau daca spui despre un evreu ca are freza intr-o parte . tara absurdului .

  2. „112, bună ziua!”
    „Bună ziua, am spart termometrul cu mercur.”
    „Sunteți rănită? L-ați spart în gură?”
    „Nu, mercurul este pe covor, dar vreau să vină poliția să constate.”
    „Vă fac legătura cu poliția, nu închideți.”
    😀 😀 😀 😀 😀 😀
    Iisuse…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger