AcasăNewsDosar penal după aglomerația de la aeroportul din Cluj

Dosar penal după aglomerația de la aeroportul din Cluj

Situația sutelor de persoane care au fost surprinse așteptând într-o aglomerație cu totul surprinzătoare – dat fiind actualul context al coronavirusului – în parcarea de la intrarea în clădirea Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj a fost dezbătută nu doar în spațiul public, ci și în ședința de Guvern de luni după-amiază.

Referindu-se la managerul aeroportului, Ludovic Orban a declarat că „este inadmisibil ca el să nu informeze Prefectura, Consiliul Județean, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență”.

Pe de altă parte, ministrul de Interne a anunțat că la nivelul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Cluj- Napoca a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj- Napoca – pentru zădărnicirea combaterii bolilor, „în cauză fiind vizate persoanele aflate la organizarea acestei deplasări”. Totodată, Marcel Vela a adus în discuție faptul că „agențiile (de recrutare-n.n) au venit în parcare cu oamenii din cauza organizării proaste a orarului de zbor”.

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger