AcasăNewsDosar penal dupa accidentul de microbuz din Salaj

Dosar penal dupa accidentul de microbuz din Salaj

Odata ce victimele accidentului rutier produs pe DN 1 H au ajuns pe mana medicilor, care le-au acordat primele ingrijiri de care aveau nevoie, pasul urmator de care s-au ocupat responsabilii ajunsi la fata locului a fost acela de a aduna probele si declaratiile necesare elucidarii cauzelor care au dus la producerea coliziunii soldate cu 16 victime.

In acest sens, pe langa politistii si specialistii de la criminalistica desemnati sa se ocupe de caz, la fata locului – respectiv pe drumul ce strabate localitatile Varsolt si Hereclean, din judetul Salaj – a ajuns si un procuror. Totul dupa ce la Parchetul de pe langa Judecatoria Simleul Silvaniei a fost deschis un dosar de cercetare, verificarile vizand savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, din cate anunta Ministerul Public. Trebuie spus ca in urma impactului rutier, au fost raniti 14 pasageri si cei doi soferi ai autovehiculelor.

Ambii soferi au fost testati deja cu etilotestul, verificare din care a rezultat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. Mai mult, au fost anuntate primele concluzii care s-au desprins din cercetarile facute pana la momentul de fata, din care rezulta ca soferul autoutilitarei a ajuns pe contrasens, intr-o curba la dreapta, lovind microbuzul de transport persoane, care rula respectand regulile de circulatie.

sursa foto: Facebook/ ISU Salaj

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger