AcasăNewsDoru Giugula, dat pe mana procurorilor de inspectorii ANI

Doru Giugula, dat pe mana procurorilor de inspectorii ANI

Incompatibilul Doru Giugula va explica la Parchet de ce a mintit ca are un imprumut de 650.000 de euro si cum s-a imbogatit in perioada in care a fost consilier general

Dupa dezvaluirile facute de „National”, referitoare la averea fabuloasa si nedeclarata pe care a facut-o Doru Giugula in perioada in care a fost consilier general al Capitalei, ieri, Agentia Nationala de Integritate l-a declarat pe acesta incompatibil si l-a dat pe mana procurorilor.

Incompatibilul Doru Giugula va explica la Parchet cum s-a imbogatit in perioada in care a fost consilier general

Doru Mihai Giugula, fostul ofiter de Securitate despre care „National” a dezvaluit ca agonisit o avere uriasa pe cai inca neelucidate, pe care a „uitat” sa o declare, conform legii, a fost declarat ieri incompatibil cu functia pe care o detine, aceea de consilier general in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

National” a publicat detalii incredibile din culisele afacerilor lui Giugula

Inspectorii ANI au declarat ieri ca au constatat o diferenta de aproximativ 250.000 de euro intre averea dobandita si veniturile realizate de Giugula si ca au indicii ca acesta ar fi comis  infractiunea de fals in declaratii.

Mai mult, Giugula, al carui nume apare in scandalul cu mafia exproprierilor,  i-a tratat cu sictir pe inspectorii ANI care l-au chemat la sediu pentru lamuriri, mintindu-i pe acestia ca se va prezenta, dupa care nu a mai dat niciun semn. De altfel, Giugula avea si de ce sa se teama, daca tinem cont de faptul ca el avea mentionat in declaratia de un imprumut in valoare de 650.000 de euro, deschis la banca BRD Groupe Societe General, care nu exista in realitate – fapt constatat de inspectorii ANI.

Nevasta lui Giugula, afaceri cu un sponsor PSD

„National” a dezvaluit, pe langa neconcordantele din declaratiile de avere si cele de interese, faptul ca nevasta lui Giugula a derulat afaceri pe care consilierul nu le-a facut publice, conform legii. Adriana Giugula a facut afaceri cu o firma abonata la fondurile RADET (institutie subordonata Consiliului General al Municipiului Bucuresti), iar o parte din bani ajungeau, in final, la PSD, sub forma de sponsorizare.

author avatar
Narcis Voica
1.794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger