AcasăDorin Negrau, rasfatatul criticilor la Saptamana Modei de la New York

Dorin Negrau, rasfatatul criticilor la Saptamana Modei de la New York

Dorin Negrau

Creatorul de moda Dorin Negrau a avut un debut spectaculos la Saptamana Modei de la New York, unul dintre cele mai prestigioase evenimente “fashion” ale planetei.

Tinutele imaginate de Dorin Negrau i-au lasat pe americani cu gura cascata (foto: thesource.com)

Designerul si-a prezentat colectia “Duality”, pentru primavara-vara 2015, in ultima zi a evenimentului si a fost rasplatit cu ropote de aplauze, dar si comentarii entuziaste in presa americana. Ba, cei de la New York Daily News au si desemnat una dintre tinutele imaginate de Negrau drept “look-ul zilei”. Laudat pentru curajoasele suprapuneri de materiale, dar si pentru ingeniozitate reinterpretarii portului popular, Dorin Negrau pare sa ii fi cucerit pe americani, care nu au ezitat sa il anunte ca abia ii asteapta urmatoarele creatii. La evenimentul de la New York au participat 91 de creatori si case de moda de prestigiu, printre care si Calvin Klein, Ralph Lauren, Anna Sui, Donna Karan sau Maison Martin Margiella.

Dorin Negrau
author avatar
Alina Creanga
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger