AcasăNewsDorin Cocos - jumatate acasa, jumatate in arest

Dorin Cocos – jumatate acasa, jumatate in arest

Dorin Cocos nu poate parasi arestul Politiei Capitalei pentru a merge acasa pentru ca mai este arestat preventiv in dosarul Alinei Bica

Pentru ca a “ciripit” frumos la DNA, lui Dorin Cocos i s-a promis ca i se va da drumul din colivie, ceea ce s-a si intamplat. Cu toate acestea, arestul la domiciliu stabilit in dosarul “Microsoft” se bate cap in cap cu arestul preventiv pe care fosul sot al Elenei Udrea l-a primit in dosarul Alinei Bica.

Dorin Cocos nu poate parasi arestul Politiei Capitalei pentru a merge acasa pentru ca mai este arestat preventiv in dosarul Alinei Bica

Astfel, Dorin Cocos se afla intr-o situatie complicata: pe jumatate acasa si jumatate in arest. In cazul altui inculpat in dosarul “Microsoft”, instanta a fost mai clara. Gheorghe Stefan “Pinalti” ramane in arest, cel putin pana la 27 martie.

Vasile Blaga, bagat la apa

Recunoasterea faptelor imputate in dosarul “Microsoft”, dar si un denunt lung si incriminator pentru cateva personaje sus-puse din Romania i-au adus lui Dorin Cocos o decizie de arest la domiciliu. In denuntul facut in fata procurorilor DNA, Cocos a inclus relatari privindu-l, printre altii, pe Vasile Blaga. Dorin Cocos l-a indicat pe Vasile Blaga ca fiind cel care gestiona fondurile negre din PDL. Omul de afaceri a precizat cati bani aducea la partid, cui ii dadea si de unde ii avea. Dorin Cocos sustine in denunt ca banii au fost dati pentru campaniile electorale din 2009, atat pentru presedintie, cat si pentru europarlamentare.

author avatar
Nicole Ionescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger