AcasăNewsDorin Cocos a lesinat in arest si este sub supravegherea medicilor

Dorin Cocos a lesinat in arest si este sub supravegherea medicilor

Incarcerat pentru implicarea sa in dosarul ANRP 2, afaceristul Dorin Cocos trece prin clipe cumplite in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Joi seara, lui Cocos senior i s-a facut rau si a lesinat in celula, lovindu-se cu capul de podeaua incaperii. Imediat au fost chemati medicii de la cabinetul medical al Arestului Central, acestia acordandu-i primul ajutor.

Dupa un control amanuntit, s-a luat decizia ca Dorin Cocos sa nu fie transferat la Rahova sau Jilava, unde exista spital si poate fi tratat corespunzator. Totusi, Dorin Cocos ramane sub supravegherea medicilor de la cabinetul medical al Arestului Central.

Ramane de vazut daca afaceristul se va putea prezenta, vineri, in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca recursul depus de afacerist la masura arestului preventiv.

Tot vineri ar trebui sa se judece si recursul depus de Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos. Cei doi au fost arestati preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale, dosar in care Alina Bica, fosta sefa DIICOT, a ajuns si ea dupa gratii. In schimb, Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, este cercetat in libertate, sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger