AcasăNews„Dorel” a lovit la Galați. S-a apucat să facă o lucrare la...

„Dorel” a lovit la Galați. S-a apucat să facă o lucrare la o conductă de gaze naturale. Ce a urmat!

„Dorel” a lovit la Galați. S-a apucat să facă o lucrare la o conductă de gaze naturale. Ce a urmat!„Dorel” a lovit la Galați. S-a apucat să facă o lucrare la o conductă de gaze naturale. Ce a urmat! (sursa foto: debanat.ro)

Un om pus pe treabă, doar că fără să și fie vorba despre o intervenție autorizată, a provocat reale bătăi de cap în Galați, cauzând o avarie de proporții. Și asta în plină zi friguroasă, de iarnă.

Avarie ce a apărut, marți, în zona centrală a municipiului Galați, afectând peste 1.200 de consumatori din nu mai puțin de trei cartiere, potrivit digi24.ro.

Dintr-un comunicat remis de către reprezentanții Distrigaz Sud Rețele reies și detalii cu privire la zona afectată de măsura vizând sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în orașul amintit.

Distrigaz: În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici

Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30.

În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, se precizează oficial.

După ce se va remedia problema, urmează ca, în cursul acestei zile, să se reia alimentarea cu gaze naturale a clienților afectați de această situație.

Anunț important

Totodată, e de precizat faptul că reprezentanții Distrigaz Sud Rețele vin cu scuze adresate clienților. Și cu recomandări pentru momentul în care se va relua alimentarea cu gaze. Și anume la ce să fie atenți în mod deosebit.

„După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, se mai transmite în același comunicat.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger