AcasăNewsDonca Sonia, sora lui Serghei Niculescu Mizil, a murit! A fost marea...

Donca Sonia, sora lui Serghei Niculescu Mizil, a murit! A fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu (FOTO)

donca soniaDonca Sonia, sora lui Serghei Niculescu Mizil, a murit!

Serghei Mizil a anunțat, sâmbătă, că sora lui, Donca, a încetat din viață la vârsta de 69 de ani. Femeia fusese internată în primăvară la Spitalul Fundeni.

E cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, acesta a fost mesajul postat pe contul său de Facebook de Serghei Mizil despre femeia care a fost de o frumuseţe rară.

donica sonia
Donca Sonia a trăit o idilă cu Nicu Ceaușescu vreme de 10 ani

Decesul Doncăi Sonia a întristat-o, fără margini, şi pe Oana Mizil, nepoata femeii. „A fost ca o mamă pentru noi toţi din familie. Ne-a iubit pe toți, noi la fel. A fost o luptătoare și un exemplu pentru noi”, a declarat pentru Național Oana Mizil.

Donca era internată la Spitalul Fundeni

Donca suferea de mai mulți ani de o boală teribilă, tocmai de aceea se și internase în primăvară la Spitalul Fundeni, unde avea nevoie urgentă de sânge, potrivit mesajului postat atunci chiar de fratele ei celebru.

Apel umanitar: cine vrea să mă ajute să doneze sânge la Centrul de transfuzie sanguină București (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca, internată la Institutul Clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie”, aşa suna apelul disperat al lui Serghei Mizil.

Serghei a iubit-o foarte mult pe Donca

Donca se bucura de nepoți și de întâlnirile cu familia reunită la Snagov, acasă la Serghei. ”Donca e o femeie extraordinară. Este apropiată de Serghei, au mers de multe ori împreună prin vacanțe în străinătate, ține foarte mult la familie”, povesteau apropiații familiei Mizil.

Starea de sănătatea femeii se agravase, în ultimul timp, așa că familia se strânsese în jurul ei, să o susțină și să o încurajeze. ”Cumetrilor, azi nu pot să mă prezint la datorie, da’ vă las filmarea de miercuri pentru cine n-a văzut. Hai, să trăiți”, scrisese vineri Serghei Mizil, când anunța amânarea unei sesiuni live cu fanii.

A fost marea iubire a lui Nicu Ceauşescu

Donca Sonia a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Dar cei doi nu au putut să-și oficializeze relația. Elena Ceaușescu, care avea alte planuri pentru fiul ei, a intervenit și i-a despărțit pe îndrăgostiţi.

“Prinţişorul” a suferit enorm din dragoste, fiind despărtit cu forţa de marea sa iubire! Cea care a intervenit brutal în frumoasa relaţie a fost Elena Ceauşescu, mama lui Nicuşor! Soţia dictatorului Nicolae Ceauşescu a dus-o pe Sonica Donca să avorteze, cu forţa!

Ulterior relației cu Nicu Ceaușescu, Donca Mizil și-a refăcut viața și s-a măritat cu Dan Sonia, fost comandant Tarom, luând și numele acestuia prin căsătorie. Nicu Ceaușescu a murit în septembrie 1996, la Viena, după o grea suferință.

author avatar
Andrei Ștefan
4.143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger