AcasăNewsDonald Trump vrea alegeri anticipate in SUA

Donald Trump vrea alegeri anticipate in SUA

Miliardarul excentric Donald Trump, candidat republican la presedintia SUA, a reusit sa surprinda iar opinia publica – marcand si cateva puncte in plus fata de contracandidatii sai – printr-o  declaratie-soc pentru politica de peste Atlantic.

Simtindu-se pe „cai mari”, Trump ar vrea nici mai mult, nici mai putin decat alegeri anticipate, desi acest lucru nu este posibil acum in SUA.

Aflat in campanie, excentricul si controversatul miliardar socheaza de fiecare data cand apare in fata viitorilor sai alegatori. Recent, Trump a participat la un miting electoral in orasul Mobile din statul Alabama, unde a tinut sa puncteze ca, in schimbul pozitiei de „politai mondial”, SUA ar trebui sa primeasca ceva in schimb.

„Arabia Saudita castiga un miliard de dolari pe zi, dar noi nu primim nimic. Si Germania este puternica, dar nu ne plateste. Aparam toata lumea, deoarece dorim sa fim draguti. Unii mi-au zis ca asa vorbesc mafiotii. Le-am zis sa stea linistiti, ca mafia nu e atat de proasta”, a mentionat Donald Trump.

Vrea imediat la Casa Alba

Pe de alta parte, miliardarul american si-a aratat nerabdarea in privinta ocuparii fotoliului din Biroul Oval. Nici nu este de mirare aceasta pozitie, atata vreme cat Donald Trump isi mareste zi de zi avantajul in fata celorlalti candidati republicani si a ajuns la 32%. Spre comparatie, cel mai apropiat adversar, Jeb Bush, este sustinut de numai 16% dintre republicani. In consecinta, Trump a anuntat ca vrea imediat la Casa Alba, mai exact, ar dori sa devanseze data alegerilor prezidentiale de anul viitor. „La nivel national, suntem categoric inaintea tuturor. Daca eram intr-o alta tara, puteam sa cerem alegeri anticipate. Mi-ar placea la nebunie. Vreau sa avem alegerile maine, nu vreau sa mai astept”, a spus miliardarul, in aplauzele frenetice ale viitorilor sai alegatori.

author avatar
Arpad Dobre
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger