AcasăNewsCum l-a UMILIT Donald Trump pe Emmanuel Macron. Conflict diplomatic SUA -...

Cum l-a UMILIT Donald Trump pe Emmanuel Macron. Conflict diplomatic SUA – Franța?

Donald Trump si Emmanuel MacronDonald Trump s-a făcut de râs şi l-a UMILIT, fără să vrea, pe Emmanuel Macron

Preşedintele american, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat, s-a făcut de râs, dar, în acelaşi timp, l-a umilit fără să vrea pe şeful statului francez, Emmanuel Macron.

Donald Trump, care îşi bate joc regulat de presupusele gafe ale rivalului său democrat, Joe Biden, a comis la rândul său o greşeală, sâmbătă, retrogradându-l pe omologul său francez, Emmanuel Macron, la rangul de „prim-ministru”.

În timpul unei întâlniri electorale în statul Michigan, preşedintele american a vorbit despre realizările din mandatul său. El s-a referit la fostul acord de liber schimb cu Canada şi Mexic, renegociat de către el, dar şi la acordul privind schimbările climatice de la Paris, din care Statele Unite s-au retras după alegerea sa în 2016.

Ştiţi ce am mai oprit? Acordul de la Paris privind mediul. Îmi place mult primul-ministru Macron, dar l-am întrebat cum avansează acordul şi nu prea mergea„, a spus Donald Trump, preluat de Agerpres.

Trump şi Macron au început ca prieteni, dar relaţiile dintre ei s-au răcit

Preşedintele american şi omologul său francez au legat o relaţie apropiată la scurt timp după alegerea lui Emmanuel Macron, înainte ca relaţiile dintre cei doi oameni politici să se deterioreze sensibil. Donald Trump se află în prezent în campanie în mai multe state, pentru a încerca să reducă din diferenţa faţă de rivalul său democrat, Joe Biden, cu trei săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale.

author avatar
Andrei Ștefan
519 afisari

3 COMENTARII

  1. astia din europa nici nu merita vreunul respect ca au tradat cetatenii pt interesele lor si ale nom!!!!

    • Ce diferență să reducă, puță, față de coruptul Sleepy Joe? Pe aia dată de CNN și alte goarne ale Ocultei? Vezi că ești bleg?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger