AcasăNewsDonald Trump: „Nu-mi pasa de Europa”

Donald Trump: „Nu-mi pasa de Europa”

In chestiunea Iran, presedintele Donald Trump e clar: daca vrea sa-i atace pe persi, nu asteapta acceptul europenilor! Putin ii pasa americanului de ce vrea Parisul sau Berlin, punctul de vedere al Washingtonului nu tine cont de parerea tertilor cand vine vorba de propriile interese. Ultimele afirmatii ale liderului de la Casa Alba confirma politica pumnului in masa dusa de „noua” diplomatie a SUA.

Tensiunile se amplifica intre Statele Unite si Iran, dupa ce, saptamana trecuta, Teheranul a doborat o drona militara a dusmanului de moarte. Initial, drept pedeapsa, Trump ceruse bombardarea Iranului, dar ordinul a fost anulat in ultimul moment, cand avioanele de atac erau deja in aer. Totusi, pericolul izbucnirii persista, zic specialistii in politica internationala, mai cu seama dupa ultimele afirmatii facute de Donald Trump. Concret, US Army are in vizor mai multe tinte de pe teritoriul iranian si inca nu s-a decis care si cand va fi lovita. „Am atatea tinte incat nu v-ar veni sa credeti. Avem tinte peste tot in Iran”, a spus Donald Trump.

„Razboi? Va fi o distrugere cum n-ati mai vazut!”

Americanii nu se tem sa intre in razboi cu Iranul (ar fi si culmea!), insa cea mai mare putere militara de pe glob ramane pe pozitii intrucat nu stie care va fi reactia intregii lumi arabe. In plus, frontul din Siria a demonstrat ca interventia energica a Rusiei poate schimba nu doar balanta de forte, ci si soarta unui razboi. Si, cum Moscova este aliat strategic al Teheranului…

Cu toate acestea, Trump ameninta: „Nu caut sa pornesc un razboi, dar, daca va fi unul, va fi o distrugere cum nu ati mai vazut vreodata. Dar, repet, nu caut sa fac acest lucru”. Tine cont, presedintele american, de punctul de vedere al Uniunii Europene? Nicidecum! „Nu-mi pasa de europeni! Europenii oricum fac o gramada de bani. In Franta, ei vand masini Iranului. Si, dati-mi voie sa va spun ca suntem prea buni cu Europa. Avem grija de ei, NATO…, cheltuim foarte mult. In ce priveste comertul, Uniunea Europeana a profitat de SUA, chiar a profitat foarte mult timp”.

Deocamdata, America se multumeste sa distruga economic Iranul, tara supusa unor fantastice presiuni prin sanctiunilor internationale dictate de Casa Alba. Trump stie ca si acesta este un drum care poate aduce victoria: „Cred ca iranienii vor sa negocieze, vor sa ajungem la o intelegere. Dar intelegerea mea cu ei este una nucleara – nu vor avea o bomba atomica! De aceea cred ca nu prea le place pozitia in care se afla, economia lor este la pamant”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.865 afisari

4 COMENTARII

  1. Căutăm colaboratori interesați de venituri suplimentare. Oferim training gratuit, online. Dacă aveți cunoștințe minime de utilizare a calculatorului și vreți să aflați în ce constă colaborarea cu noi, contactați-ne la adresa de e-mail lucreazadeacasa19@gmail.com .

  2. În Centuria VIII, catrenele 59-60, se spune: „De două ori ridicat și de două ori prăbuşit, Orientul va slăbi Occidentul. Vrăjmașul său, după mai multe bătălii pe mare, va eșua la vreme de restrişte. Mai întâi în Galia, mai întâi în România, pe pământ şi mare împotriva englezilor şi Parisului. Fapte minunate ale acelei mari trupe, violente, fiara sălbatică va pierde Lorraine.”

    Pasajele din acelaşi catren vorbesc despre „templul sfânt” care va fi prădat, Franţa ajungând o ţară ruinată şi un măcelar „câştigând un imperiu prin forţă”.
    Ridicarea lui Antihrist în războiul care urmează
    Planeta Pământ, văzută din cosmos

    Lumea nu va mai fi la fel. Ce se va întâmpla cu omenirea până în 2050

    Un pasaj terifiant, în Catrenele 77-81, vorbeşte despre nașterea și înălțarea la putere a Antihristului.

    Când se va întâmpla aceasta, „Marele Roşu” va vărsa sângele celor nevinovați, al văduvelor și fecioarelor. Aceasta se va întâmpla după un război de 27 de ani, care va devasta Pământul.

    „Antihristul anihilează foarte curând cele trei (categorii de oameni), douăzeci și șapte de ani războiul lui va dura. Cei necredincioși sunt morți, captivi, exilați; sânge, corpuri umane, apă și grindină roșie acoperă pământul”, scria Nostradamus.
    Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene și centurii despre prezicerea viitorului. În aceste lucrări, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea Președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren, Nostradamus ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.

    El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist. Antihristul o sa fie capturat in mijlocul unei paduri. Tot el insinua ca un mate lider al lumii o sa atace pe un om cu cearsaf in cap. Omul cu cearsaf in cap va anihila marele lider prin folosirea unei arme ne mmai vazute.

  3. Putin a spus si nu a spus cu rautate cum traduc trambitele occidentale. Ce a spus. Pai a spus ca o bataie in zona ar fi catastrofala pt ambele tari si o nenorocire in zona unde valul de emigrari ar atinge paroxismul iar formatiunile siite maruntite vor cauta solutii extreme.
    Parerea mea e ca Donald stie bine Poker dar si castiga si pulseaza pe NV cu sume uriase ca in cazul Kim unde a castigat. Numa ca iranienii au alte judecati nu le e teama nici dupa ce le arati cartile…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger