AcasăNewsDonald Trump le-a cerut bolnavilor in stadiu terminal sa reziste pentru...

Donald Trump le-a cerut bolnavilor in stadiu terminal sa reziste pentru a-l vota

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite le-a cerut bolnavilor aflati in stadiu terminal sa reziste pana la alegerile din 8 noiembrie pentru a-l vota. Declaratia lui Donald Trump a fost facuta la un miting electoral din Nevada.

„Nu imi pasa cat de bolnav esti. Nu imi pasa daca tocmai ai venit de la medic si ti-a dat cel mai rau prognostic, adica s-a terminat, nu vei mai trai decat doua saptamani. Nu conteaza. Rezista pana pe 8 noiembrie. Mergi si voteaza. Si atunci vom spune cu totii: Te iubim si ne vom aminti mereu de tine. Mergi si voteaza”, a spus Donald Trump.

Blestematii pe Twitter

De altfel, toata campania desa de Donald Trump a fost marcata de numeroase declaratii controversate despre  femei, mexicani (pe care i-a numit „violatori”) si musulmani (carora vrea sa le interzica accesul in tara). Donald Trump are sangele fierbinte si se foloseste de Twitter ca de un mijloc de refulare, noteaza The New York Times, care a decis sa contabilizeze insultele proferate de candidatul republican la Casa Alba pe parcursul a ceva mai mult de un an.

A insultat aiurea 273 de persoane

Astfel, Donald Trump a insultat 273 de persoane, lucruri si locuri, in numai 15 luni. Dupa lansarea candidaturii sale pentru alegerile primare ale republicanilor, magnatul s-a “luat” atat de Hillary Clinton, cat si de China sau de George W. Bush. Fara ca acest lucru sa constituie vreo surpriza, Hillary Clinton, adversara lui in cursa pentru Casa Alba, este cea care se afla pe primul loc printre personalitatile insultate de Trump. “Escroaca”, “mincinoasa”, “lipsita de talent’ – toate cuvintele sunt bune pentru a o decredibiliza pe candidata democrata la presedintie.

Lista neagra

In linii mari, adversarii miliardarului sunt cei care incaseaza “iesirile” lui Donald Trump. Astfel, in timpul alegerilor primare pentru desemnarea candidatului republican la Casa Alba, Jeb Bush, Ted Cruz si Marco Rubio au fost calificati drept “ipocriti”, “mincinosi”, “disperati”. Departe de a se limita la insulte la adresa adversarilor sai directi, Trump a atacat si state. In total, sapte tari au devenit tinta insultelor miliardarului: Arabia Saudita, Marea Britanie, Germania, Iranul, China, Mexic, ba chiar si SUA. Despre Mexic, Donald Trump a declarat ca este o tara de “drogati”, “violatori” si “criminali”, provocand un incident diplomatic major cu Ciudad de Mexico. Si inca una: miliardarul a declarat ca, daca s-ar fi aflat in 13 noiembrie la Bataclan, el i-ar fi ucis pe teroristi in fata intregii lumi.

author avatar
Catalin Dumitrescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger