AcasăNewsDonald Trump, încolțit. Democrații i-au penetrat echipa de securitate!

Donald Trump, încolțit. Democrații i-au penetrat echipa de securitate!

Administrația Trump stă ca pe jar după ce un ofițer al Consiliului Național de Securitate de la Casa Albă a ajuns să depună mărturie în Comisia care îl anchetează pe șeful statului. Democrații dețin majoritatea în Camera Reprezentanților și se agață de orice pentru a forța declanșarea procedurii de demitere a președintelui. Depoziția lui Alexander Vindman este extrem de importantă fiindcă vorbim de un personaj cu 20 de ani vechime în US Army și care în ultima vreme a operat pe terenul „intelligence-ului” din Europa de Est.

Alexander Vindman este o legendă în US Army. A fost decorat cu cele mai înalte distincții militare pentru servicii aduse națiunii americane și sacrificiu în luptă, fiind rănit în teatrele de operațiuni din Orientul Mijlociu. Pentru că s-a născut în Ucraina și cunoaște foarte bine această țara, a activat ca ofițer de intelligence în multe state din Europa de Est. De câteva săptămâni, Vindman a devenit arma numărul 1 cu care democrații, care dețin majoritatea în Camera Reprezentanților, trag în Donald Trump. Iar „soldatul” Alexander răspunde militărește la solicitările acestora – am înțeles, să trăiți! „Este datoria mea sacră”, afirmă el, „să vorbesc despre implicarea lui Donald Trump în Ucraina și să spun tot ce știu”!

Până aici, toate bune și frumoase, doar că Alexander Vindman nu prea are ce să spună cu privire la dialogul telefonic purtat de Donald Trump cu omologul său de la Kiev în data de 25 iulie. Nu a fost de față când cei doi lideri au discutat și, prin urmare, n-ar avea ce argumente să aducă în favoarea tezei care-l acuză pe președintele american de presiuni asupra Ucrainei, căreia i s-ar fi cerut anchetarea familiei Biden.

„Nu cred că este potrivit să cer unui guvern străin să investigheze un cetățean american și asta mă îngrijorează. Mi-am dat seama că, dacă Ucraina ar continua această investigație în legătură cu Biden și Burisma, situația s-ar interpreta, probabil, ca imixtiune în justiția de la Kiev și ar submina securitatea națională a Statelor Unite”, le-a declarat ofițerul Vindman membrilor comisiei care l-au interogat în spatele ușilor închise cu o lună în urmă. Marți, el a dat și o depoziție publică, la care presa a avut acces.

Acuzat de spionaj?!

Cu toate acestea, depoziția sa poate rămâne fără niciun efect fiindcă nu toți se uită în gura lui. Cine îl ingriminează? Chiar fostul lui șef!

Tim Morrison a fost ofițer al NSC pentru afaceri europene, cel mai bun pe postul lui, din care s-a retras în luna octombrie. În declarația oficială dată în fața comisiei care-l anchetează pe Trump, Morrison a scris că el și alți ofițeri ai NSC au preocupări serioase cu privire la judecata lui Alexander Vindman! Se atrage atenția cu privire la ușurința cu care Vindman face dezvăluiri din interiorul „intelligence-ului” american. Fără alte vorbe în plus, doar aceste cuvinte sunt suficiente pentru a deschide mințile care trebuie. Ca să arate cât de serioasă este treaba, Tim Morrison afirmă că l-a exclus pe Vindman din conversațiile care vizau ancheta din Ucraina. Oficial, explicația a fost următoarea: „Am făcut demersuri pentru a încerca să-mi feresc oamenii în a fi târâți în acest proces. Da, mă așteptam să devină un proces și, când am văzut că există un caz Ucraina, am făcut demersurile necesare pentru a mă asigura că nici eu, nici oamenii mei nu vor fi acuzați de ceva”.

Votant Hillary Clinton

Printre altele, Alexander Vindman acuză Casa Albă că a făcut publică o transcriere trunchiată a conversației purtate de Trump cu președintele Zelenskiy pe 25 iulie, din care s-au exclus intenționat pasaje cheie în care era menționată compania Burisma Holdings (la care fiul lui Joe Biden ocupa o funcție de conducere).

Congresmenul John Ratcliffe, ex-procuror și șef de „intelligence”, îl spulberă pe Alexander Vindman, numindu-i acuzațiile drept puerile. Imediat, presa republicană s-a pus și ea în mișcare și, tot scormonind prin trecutul lui Vindman a descoperit că, la ultimele alegeri, respectabilul ofițer al US Army este un democrat asumat – la ultimele alegeri, el a fost înregistrat ca votant al lui Hillary Clinton! Imediat, Donald Trump l-a taxat: „Alexander Vindman este un «antitrumpist»”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
234 afisari

1 COMENTARIU

  1. Așa – zișii ” democrats ”, alintați, mai nou, de către oamenii normali la cap ca ” demonrats ”, sunt absolut demenți. În trei ani de zile de când le-a stricat Trump socotelile ieșind președinte, mincinoșii ăștia patologici, sataniștii ăștia, nu au făcut decât să-l vâneze pe POTUS (President Of The United States) cu o ură scelerată, deși o corupție colosală, inimaginabilă, îi incriminează pe ei, de la ” Killary ” Clinton la ” Sleepy Joe ” Biden ș.a. Este tot ce a făcut această mlaștină democrată în trei ani și ABSOLUT NIMIC pentru poporul american, în afară de vrajbă. Oarba după ei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger