AcasăNewsDonald Trump a tunat și a fulgerat într-o sală aproape goală. Atacuri...

Donald Trump a tunat și a fulgerat într-o sală aproape goală. Atacuri împotriva „dușmanului” Joe Biden

Mitingul electoral ținut de președintele american Donald Trump sâmbătă în Oklahoma a fost un semieșec.

Aceasta a fost și concluzia staff-ului de campanie a președintelui american după ce au văzut că în sală nu erau mai mulți de 19.000 de persoane.

Trump avea intenția de a porni campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie un miting imens în Tulsa, Oklahoma, la care să participle peste un milioan de susținători.

Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât, aici americanii au votat masiv pentru el în 2016.

Trump dezamăgit, a anulat întâlnirea

Un al doilea spațiu, pregătit special în afara acestei săli, a fost așa de gol încât Trump și vicepreședintele său, Mike Pence, și-au anulat aparițiile pe care ar fi trebuit să le aibă acolo.

Se pare că absența oamenilor la acest miting este teama de îmbolnăvire cu coronavirus.

Menționăm că, șase membri ai echipei de campanie au fost testați pozitiv cu COVID-19 chiar înainte de miting.  Dar chiar și așa, incapacitatea președintelui de a atrage o mulțime semnificativă într-un stat care l-a votat masiv în 2016 nu îi oferă acestuia semne încurajatoare pentru scrutinul din noiembrie, în condițiile în care și sondajele îl arată constant în urma contracandidatului Joe Biden.

Totuși, Trump i-a lăudat totuși sâmbătă seară pe „războinicii” veniţi să îl asculte la Tulsa, în Oklahoma, după trei luni de absenţă din cauza coronavirusului. Chiar și așa, participanții au semnat un formular în care se specifica, că în caz de îmbolnăvire cu coronavirus nu vor trage la răspundere pe organizatorii mitingului.

„Vreau să vă mulţumesc, sunteţi nişte războinici”, a declarat el, denunţând toate acele „Fake News” care, în opinia sa, nu trimit decât mesaje „negative”. Echipa sa de campanie a recunoscut, totuşi, că prezenţa spectatorilor nu este la înălţimea aşteptărilor sale, acuzând atitudinea „manifestanţilor radicali” şi „o săptămână de acoperire mediatică apocaliptică”.
La miting, Trump a uimit din nou că o declarație neașteptată.

„Uite care e partea proastă: când faci așa de multe teste, vei găsit mai mulți oameni, vei găsi mai multe cazuri. Așa că am spus încetiți testarea. Ei testează și testează”, a spus președintele.
Un oficial al Casei Albe a declarat ulterior că președintele ”glumea, firește”.

„În America lui Joe Biden, jefuitorii şi străinii în situaţie ilegală au mai multe drepturi decât americanii care respectă legea. El nu a făcut nimic niciodată, a fost senator, a fost vicepreşedinte…”, a continuat Donald Trump, potrivit libertatea.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
235 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce articol de kakao! În plus, stai foarte prost la capitolele exprimare și punctuație. De unde veniți, frate?!?!

  2. Ce sală ” aproape goală ” visezi, băi, papagalule mâncător de kcăkcat? De ce minți? Ai avut măcar decența de a urmări imaginile cu discursul din Tulsa? Singura chestie goală e scăfârlia ta de limbric fără discernământ, înghițitor de sloboz.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger