AcasăNewsDonald Trump a plantat copaci si a trimis factura vecinului

Donald Trump a plantat copaci si a trimis factura vecinului

Din simt estetic, miliardarul Donald Trump a plantat un rand de copaci sa nu mai vada casa urata a vecinului, dupa care l-a pus sa plateasca 5000 de dolari.E adevarat ca initial a vrut sa cumpere proprietatea scotianului David Milne, 46 de ani, care ii incurca planurile de amenajare a unui teren de golf in zona, „cel mai frumos din lume”, dupa cum se lauda Trump si care se extinde pe 500 de hectare in comitatul Aberdeen.

David Milne nu renunta la casa lui, considerata de Donald Trump urata, pentru nimic in lume

Scotianul, fiind acasa la el, cu partidul lui la putere, s-a simtit de-a dreptul insultat de propunere.Atunci, pe motiv ca are o casa urata, care strica privelistea, a angajat lucratori care au plantat un sir de copaci de-a lungul „frontierei”, fara sa ceara aprobarea vecinului si i-a trimis factura pentru „lucrarea comuna”, cum este socotita orice amenajare de pe linia de demarcatie dintre doua proprietati.

 

Probabil ca Donald Trump nu a auzit niciun banc cu conotatii financiare despre scotieni. David Milne s-a dus glont cu factura la ziare si l-a dat in fapt pe obraznicul miliardar american. „In nici un caz n-o sa platesc un sfant”, a declarat categoric scotianul.

 

author avatar
Adina Mutar
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger