AcasăNewsDominique Strauss-Kahn a fost victima unei conspiratii

Dominique Strauss-Kahn a fost victima unei conspiratii

Toate sansele de a ajunge presedinte al Frantei i-au fost spulberate lui DSK cu acuzatia de viol

Un ziarist american sustine ca Dominique Strauss-Kahn a fost victima unei conspiratii pentru a fi scos din cursa prezidentiala.

Toate sansele de a ajunge presedinte al Frantei i-au fost spulberate lui DSK cu acuzatia de viol

Ziaristul de investigatii Edward Epstein a refacut tabloul premergator acuzatiei de viol si a descoperit lucruri interesante, care l-au condus spre ipoteza conspiratiei. In primul rand,  Epstein avanseaza ideea ca telefonul de serviciu BlackBerry al lui DSK i-a fost furat. Ajuns la aeroport, DSK a sunat la Hotelul Sofitel sa intrebe daca nu cumva l-a uitat in apartament. De fapt, el se temea ca i-a fost furat ca sa i se descarce mesajele, printre acestea fiind si unul din partea unui prieten care-l avertiza ca telefonului ii este interceptat.  DSK  a sunat-o pe sotia sa, rugand-o sa contacteze un cunoscut, care putea sa ia „urma” telefonului. Insa, telefonul fusese dezactivat la ora 12.51, la scurt timp dupa ce disparuse.

Epstein sustine ca mesaje din acel telefon au ajuns la membrii partidului presedintelui francez Nicolas Sarkozy! Un alt indiciu pentru conspiratie l-a furnizat o caseta cu inregistrarile video din hotel, care o arata pe menajera Nafissatou Diallo discutand cu un angajat al hotelului, dupa care apare directorul tehnic Brian Yearwood. Cei doi barbati s-au salutat in genul „bate cuba” sau „give me a five!”, apoi, timp de trei minute, au executat un inexplicabil „dans” al bucuriei, ca si cand le-ar fi iesit „pasenta”.

author avatar
Adina Mutar
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger