AcasăNewsDoliu pe scena politică. A murit fulgerător: a suferit un infarct!

Doliu pe scena politică. A murit fulgerător: a suferit un infarct!

doliuDoliu în fotbal! Unul dintre cei mai apreciați fundași din România a pierdut lupta cu boala

Moarte fulgerătoare pentru un nume care a activat şi pe scena politică. Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei timp de trei mandate, a murit vineri seara în urma unui infarct.

Bărbatul avea numai 54 de ani.

Cine a fost Adrian Orza?

Adrian Orza a fost inginer de profesie, iar timp de trei mandate a fost viceprimar al Timișoarei, în perioada când primar era Gheorghe Ciuhandru, din anul 2000, până în 2012.

Mai apoi a fost, timp de două mandate, și consilier local independent și a candidat și pentru funcția de primar de-a lungul timpului.

Originar din Caraș-Severin, Adrian Orza a crescut la Timișoara și tot aici a absolvit Liceul de Matematica-Fizica nr. 1 (Informatica) din Timișoara, în 1994 Facultatea de Electrotehnica din cadrul Universității Tehnice Timișoara, iar în 1997 Facultatea de Management în Industrie și Transporturi din cadrul aceleiași universități.

Era apropiat de clubul Politehnica Timișoara

Vestea morții lui Adrian Orza a fost anunțată și de clubul de fotbal Politehnica Timișoara, de care acesta era legat sufletește.

„În miez de noapte primim o veste tristă. Adrian Orza, iubitor de Poli, s-a stins în această seară. Clubul Politehnica Timișoara transmite cele mai sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Odihnă veșnică!”, a transmis gruparea bănățeană.

Fostul viceprimar al orașului de pe Bega era căsătorit și avea un copil. Înainte de a deveni viceprimar, Adrian Orza a condus o perioadă fosta Fabrică de Țigarete Timișoara.

author avatar
Andrei Ștefan
1.071 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger