AcasăNewsDoliu la Hollywood! A murit actorul Dennis Farina!

Doliu la Hollywood! A murit actorul Dennis Farina!

Dennis Farina, unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood in ultimii ani, a incetat din viata, luni seara, la 69 de ani, din cauza unui edem pulmonar.

Regretatul actor si-a pierdut viata intr-un spital din Scottsdale, Arizona, oras in care locuia de ani buni. Au ramas in urma sa trei copii, pe care i-a avut cu Patricia Farina, de care a divortat in 1980, dar si Marianne Cahill, despre care actorul spunea ca este „dragostea vietii lui”. Desi Dennis si Marianne au trait impreuna aproape 35 de ani, nu exista dovezi ca cei doi s-ar fi casatorit legal vreodata.

Desi nu s-a remarcat prin vreun premiu cucerit, Dennis Farina si-a pus amprenta pe numeroase filme celebre precum „Snatch”, „Salvati Soldatul Ryan”, „Out of Sight” sau „Get Shorty”.

De asemenea, Dennis Farina s-a remarcat si gratie rolului Joe Fontana, din serialul „Lege si Ordine”, sau gratie faptului ca este doar unul dintre cei trei actori care l-au interpretat pe agentul Jack Crawford in seria de filme dedicate asasinului Hannibel Lecter, ceilalti doi fiind Scott Glenn si Harvey Keitel.

Interesant este ca Dennis Farina s-a apucat tarziu de actorie, in 1985, la 41 de ani, pana atunci el activand, timp de 18 ani, ca detectiv in cadrul politiei din Chicago si avand aparitii episodice in diferite seriale tv.

author avatar
Cristi Ionita
2.448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger