AcasăNewsDoliu în Poliția Română! Fostul șef, găsit mort în locuința sa. Ce...

Doliu în Poliția Română! Fostul șef, găsit mort în locuința sa. Ce s-a întâmplat

politiaDoliu în Poliția Română! Fostul șef, găsit mort în locuința sa. Ce s-a întâmplat

Chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, a murit la vârsta de 66 de ani. Acesta a decedat în urma unui infarct, neavând probleme de sănătate.

Dan Valentin Fătuloiu s-a aflat la conducerea Poliției Române între 20 ianuarie 2005 și 9 august 2007.

Dan Fătuloiu, răpus de un infarct

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, a ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

Dan Fătuloiu

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Implicat într-un scandal cu dare de mită

Un an mai târziu, Dan Fătuloiu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu. Un an mai târziu, în mai 2011, a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano.

Dan Fătuloiu a ieșit la pensie în noiembrie 2013.

author avatar
Andreea Vlad