AcasăNewsDoliu în muzica populară. Tiberiu Ceia s-a stins din viață (VIDEO)

Doliu în muzica populară. Tiberiu Ceia s-a stins din viață (VIDEO)

Doliu în muzica populară. Tiberiu Ceia s-a stins din viață (VIDEO) (sursa foto: fanatik.ro)

O veste grea a lovit lumea muzicii populare autohtone. Colegii de braslă, dar și cei care ascultă și prețuiesc muzica populară au aflat cu tristețe că s-a stins din viață cunoscutul interpret Tiberiu Ceia.

Solistul de muzică populară din Banat a părăsit lumea celor vii la vârsta de 82 de ani. Tristul anunț a fost făcut de către reprezentanții TVR Timişoara, miercuri seară târziu, prin intermediul unei rețele de socializare. „Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristețea de a fi pierdut un om și un artist excepțional nu va umbri bucuria și șansa de a-l fi avut aproape ani mulți.

Marii artiști trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generații, de drag și de dor. Drum luminat, dragă Tibi!” – e mesajul trasmis, miercuri seară, pe pagina de Facebook a TVR Timișoara.

Reacția Sofiei Vicoveanca: „Îmi plânge sufletul”

Prin intermediul aceleiași rețele de socializare, alți doi cunoscuți soliști de muzică populară – Sofia Vicoveanca și Ionuț Dolănescu au reacționat la primirea tristei vești că Tiberiu Ceia s-a stins din viață.

„Dragilor, acum câteva clipe, o bună și dragă prietenă Florica Bradu, mi-a dat vestea care mi-a luat răsuflarea : TIBERIU CEIA a plecat la Domnul…Ceeee ? Îmi plânge sufletul după OMUL , colegul drag Tiberiu CEIA…TIBI – Domnul să-ți primească sufletul în Sf. Lui Lumină.
Sincere condoleanțe familiei și nouă, celor care l-am cunoscut! Veșnică pomenire!” -a scris Sofia Vicoveanca, miercuri seară târziu, pe pagina sa oficială de Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de regretatul artist.

La rândul său, Ionuț Dolănescu, fiul celebrului artist Ion Dolănescu, a transmis un mesaj scurt, dar încărcat de emoție: „O veste tristă…!Ne-a părăsit iubitul nostru prieten TIBERIU CEIA ”

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. A avut o carieră apreciată, iar în urma sa rămân întru vecie elodii cunoscute, precum „Frumoasă-i vecina noastră” sau „Din copită murgu bate”.



 

599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger