AcasăNewsDOLIU in lumea telenovelelor: O faimoasa actrita A MURIT!

DOLIU in lumea telenovelelor: O faimoasa actrita A MURIT!

Una dintre cele mai apreciate actrite din Mexic, Alma Muriel, a parasit scena vietii, duminica. Actrita de telenovele a murit la varsta de 62 de ani, in urma unui infarct miocardic acut, informatie confirmata de inspectorul general din Quintana Roo, ziarului El Universalde Mexic .

Cunoscuta pentru rolurile importante pe care le-a interpretat atat pe marile scene ale teatrelor din Mexic, cat si pentru interpretarile din telenovele indragite, moartea Almei Muriel a provocat durere profunda in randul fanilor si al colegilor ei.

Potrivit informatiilor transmise de CNN Mexico, anuntul mortii regretatei actrite a fost facut de o femeie care se ocupa de curatenia casei Almei Muriel, situata in statiunea exclusivista Playacar, din Playa del Carmen, Quintana Roo. Procurorul a raportat ca martora le-a spus anchetatorilor ca a ajuns la apartamentul actritei de telenovele pentru a face curat in camere, iar Muriel a inceput sa se simta rau. In acel moment, artista a rugat-o sa o ajute sa mearga la baie, acolo unde de altfel a si murit.

Actrita si-a aratat talentul pentru ultima data in rolul lui Soledad din telenovela „Fuego en la Sangre”. Muriel este cunoscuta mai ales pentru rolurile sale de personaj negativ din telenovele „Mariana de noche”, „La esposa virgen”, „El extraño retorno de Diana Salazar”, „Yo compro esa mujer”, „Nunca te olvidaré”, „Si Dios me quita la vida”.

Alma Muriel a fost casatorita cu Sergio Romo, cei doi avand impreuna si un baietel, Sergio Jr. Anos. Dupa ce s-au despartit, actrita si-a gasit fericirea in bratele actorului Ricardo Cortes, caruia i-a daruit, de asemenea, un fiu.

author avatar
Alina Costache
2.567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger