AcasăNewsDOLIU în lumea interlopă a Capitalei! S-a stins din viață șeful clanului

DOLIU în lumea interlopă a Capitalei! S-a stins din viață șeful clanului

Nicolae DuduianuDOLIU în lumea interlopă a Capitalei! S-a stins din viață șeful clanului / foto: Cancan

Clanul Duduianu din Capitală este din nou în doliu! Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit noaptea trecută în Penitenciarul Mioveni, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor.

Potrivit primelor informaţii, fostul lider al Duduienilor a încetat din viață la vârsta de 77 de ani, în urma unui infarct. Medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe tatăl lui Emi Pian, transmite Antena 3.

„Durerea de tată a fost foarte puternică după pierderea lui Pian Junior încât n-a putut supraviețui! Pian senior a murit ! Bunul Dumnezeu să-l odihnească! În anul 1982 am stat două săptămâni în casa lui din Prahova / Eram urmărit general de poliție! Tata Netinav era prieten bun cu fratele lui Pian / Ţeicu ( tata lui Netinav care purta numele lui tatăl meu!)”, se arată în postarea unui apropiat de pe Facebook.

Nicolae Duduianu se afla în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Emi Pian, a fost omorât. Acesta a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

Emi Pian, ucis în vară

Florin Mototolea, liderul clanului interlop Duduianu din Bucureşti, cunoscut drept Emi Pian, a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu, după o partidă de barbut în noaptea de 3 spre 4 august 2020.

Liderul clanului Duduianu, de 39 de ani, a fost lovit puternic cu cuţitul și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital.

Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj.

author avatar
Andreea Vlad
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger