AcasăNewsDoliu în lumea artistică din România. S-a stins din viață un cunoscut...

Doliu în lumea artistică din România. S-a stins din viață un cunoscut actor

Doliu în lumea artistică din România. S-a stins un cunoscut actor (sursa foto: facebook/Teatrul Național Craiova)

O veste tristă a lovit lumea artistică din România. Actorul Remus Mărgineanu s-a stins din viață la doar câteva săptămâni după ce împlinise venerabila vârstă de 84 de ani.

Greul anunț că actorul a plecat dintre cei vii a fost făcut public de din direcția Teatrului Național din Craiova, duminică, 17 aprilie. „Primim o veste extrem de tristă astăzi: a încetat din viață actorul și profesorul REMUS MĂRGINEAN, societar de onoare al Naționalului craiovean.

Domnului Mărginean îi datorăm înființarea școlii de teatru din Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, s-a transmis pe pagina de Facebook a instituției teatrale din Craiova.

A jucat în piese de teatru, dar și în filme

„Actorul Remus Mărgineanu a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani

Cunoscut de publicul din România pentru activitatea sa pe scena de teatru, dar şi din peste 30 de filme, lui Remus Mărgineanu i se datorează înființarea școlii de teatru din Craiova”, s-a anunțat și pe pagina de Facebook a Clv Film.

Actorul s-a născut pe 22 martie 1938, în Cugir. A jucat pe scena Teatrului din Craiova, dar și în filme. Printre rolurile din cinematografie se numără cele din filmele „Undeva în Est” (1991), „Drumul oaselor” (1980) și „Păcatul” (1992), potrivit cinemagia.ro.

author avatar
Andrei Coman
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger