AcasăNewsDoliu in judetul Olt: Un primar si-a pierdut viata intr-un accident rutier!

Doliu in judetul Olt: Un primar si-a pierdut viata intr-un accident rutier!

Accident teribil, marti noaptea, pe DN79, in judetul Arad. Primarul comunei Sprancenata din judetul Olt, Constantin Gica Toma, si un om de afaceri – care se afla la volanul masinii, si-au pierdut viata dupa ce autovehiculul in care se aflau a lovit bordura unui sens giratoriu si s-a rasturnat pe marginea soselei.

Potrivit Politiei Judetene Arad, in urma accidentului si-a pierdut viata Constantin Gica Toma, in varsta de 47 de ani, primar in comuna Sprancenata, judetul Olt, dar si un om de afaceri, pe care edilul il insotea in momentul producerii tragediei. In masina se mai afla si o tanara care a fost ranita.

Angajatii Primariei Sprancenata au declarat ca au aflat despre deces de la politistii din localitate, care au fost anuntati de la Arad. „Primarul nu conducea masina, se afla pe bancheta din spate, insotea un prieten, un om de afaceri, care a cumparat in zona noastra mai multe terenuri si o ferma avicola. Fata din masina (care a supravietuit – n.r.) era prietena omului de afaceri”, a declarat secretarul comunei, Constantin Voicu, citat de realitatea.net.

In urma accidentului, cei doi barbati si-au pierdut viata, iar fata a fost ranita grav.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
1.666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger