AcasăNewsDoliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)

Doliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)

Fotografiile sau inregistrarile ce surprind cum flacarile care au cuprins zonele din jurul Atenei distrug totul in cale sunt greu de privit. La fel si cele cu urmarile focului devastator.

Premierul grec a decretat trei zile de doliu. Pana la momentul de fata se stie ca sunt cel putin 74 de decese si aproape 200 de persoane ranite. De asemenea, sunt oameni dati disparuti, despre care rudele si apropiatii nu mai stiu nimic de cand a izbucnit aceasta drama.

Vantul a contribuit la raspandirea rapida a flacarilor, in zonele locuite, zadarnicind eforturile oamenilor care au cautat cu disperare sa fuga din calea focului si a fumului. Dupa cum s-a vazut din imaginile surprinse in zonele afectate de furia naturii, unii dintre ei au ajuns in apa marii, sperand ca vor fi salvati cat mai curand.

[youtube]Hy4rKWWaVSk[/youtube]

[youtube]iqoTm0DZZDU[/youtube]

[youtube]A4tb_3fQ6D0[/youtube]

[youtube]-aPCgg-xiVs[/youtube]

sursa foto, video: youtube

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari

2 COMENTARII

  1. Bieții oameni! Dumnezeu să-i ierte! Să-i ajute pe greci și marea Grecie și să le dea putere pentru a trece peste această mare năpastă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger