AcasăNewsDoliu în familia lui Nicolae Ciucă. A murit tatăl premierului/Ce se întâmplă...

Doliu în familia lui Nicolae Ciucă. A murit tatăl premierului/Ce se întâmplă cu ședința de guvern de miercuri

sursa foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, șeful Guvernului și al PNL-ului, trece prin momente grele, chiar înainte de Sărbătorile Pascale.

Tatăl premierului Nicolae Ciucă a murit miercuri, 12 aprilie, potrivit stiripesurse.ro. Informația s-a aflat cu scurt timp înainte de începutul ședinței de guvern de miercuri, stabilită să înceapă la ora 14, din câte figurează pe agenda publică comunicată de la Palatul Victoria.

Din câte s-a mai aflat, reuniunea Cabinetului va avea loc conform programului anunțat, însă nu vor fi făcute declarații de presă la începutul ședinței.

Vă amintim că miercuri dimineață premierul Ciucă a avut o întrevedere, la sediul Guvernului, cu Thierry Breton, comisar european pentru piața internă.

Gheorghe Ciucă, tatăl premierului Nicolae Ciucă, a fost subofiţer în Armată. Acesta locuia în comuna Plenița, de lângă Craiova. Avea 79 de ani.

author avatar
Andrei Coman
1.050 afisari

45 COMENTARII

  1. : revista floare albastra = blue : valorile unei limbi nu mor _ ele continua sa fie alaturi de noi _ de dincolo _ si sa ne ajute la greu: manastirea putna_stefan cel mare si sfant_ mihai eminescu_ mihai grigore_ patria _ patriarhul daniel :

  2. : iubiti credinciosi din tara romaneasca_ dupa revolutie am procedat a va reaminti cine suntem noi ca neam si tara_ in acest sens prin 2 iulie si 15 august la manastirea putna am initializat programul de reconstructie a bisericilor si manastirilor din tara romaneasca pe langa preafericitul teoctist _ patrirh all romaniei libere si continuind pans in ziua de astazi mantuirea de satana bosevico – sovietica _ insemnand catedrala mantuirii neamului romanesc:

  3. : iubiti credinciosi din olt_ gheorghe _ tatal premierului ciuca _ poate fi considerat un om vrednic sa isi vada fiul presedinte all romaniei in mandatul 2014- 2019 _ si asa va va fi _ pnl _ la decizia mea Iil va nominaliza si apoi vom castiga votul unui popor bag at in cimitire de viu de satana bolsevico – sovietica !*:

  4. : iubiti credinciosi care Inca mai injurati valorile romaniei libere_ dupa revolutie _ print stramtoarea sibiilor a trecut in ardeal mihai _ viteazul cum a ramas in memoria dacilor liberi : acolo _ in stramtoare este o manastire unde dupa revolutie _ impreuna cu parintele lazar am pus bazele cenaclului de creatie lirica ” sarmanul dionis”_ inaintea me a insusi voevodul mihai viteazul a stat _ acolo_ in rugaciune _ inainte de a implini crezul dacilor libero !*:

  5. : in acel loc am decis ca va voi ajuta _ pe toti din tara romaneasca _ in a va reaminti despre credinta crestina impartasita poporului roman de apostolul andrei !*_ in urma cu 2000 de ani!*: in acest sens am creat in bucovina de nord_ in basarabia _ si in toata latura libera bursa pentru studentii la teologie din romania libera_ celebrate _ new york_institutul de teologie ” mihai grigore”_ dumitru staniloaie _….gratious light _ lumina lina !*:

  6. :fiul lui gheorghe_actualul prim ministru ciuca _ m-a ajutat real cu bucovina de nord _ cu ucraina _ cu basarabia : sa lasam preotilor ce e din cer _ cuvantul de trecere in lumea celor drepti !*:

  7. crapa un gangav bo u calcat pe cap cu cizma care a ej ac ulat inr-o ta rfa un alt gangav obez im becil cu diploma! arza in focu ghehenei si blesteme grele peste casa lui!

    • de ce blestemi , măh imbecilule ?
      ce rău ți-a făcut ție personal bătrânul ciucă???
      ta rfa e proasta aia de mă-ta, jigodie se ești !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger