AcasăNewsDolce & Gabbana joaca poker

Dolce & Gabbana joaca poker

Evenimentul „Saptamana Modei de la Milano” dedicat barbatilor a fost realizat de brandul italian Dolce & Gabbana, iar Donatella Versace i-a adus un omagiu fratelui ei, Gianni, fondatorul marcii, ucis in urma cu 20 de ani.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana, care stiu ca tinerii sunt viitorul modei: la orice noua colectie, ei ii invita pe micii printi ai internetului, top modelele de maine, copii de staruri sa defileze pentru ei.

Vedete si jocuri de carti

De data aceasta, printre acestia s-au numarat actorul american Will Petz, manechinul britanic Olivier Cheshire, Christian Combs (fiul rapperului american Puff Daddy), Sophia si Sistine, doua fiice ale actorului Syvester Stallone, si Presley Gerber, fiului top-modelului Cindy Crawford. Pentru barbati, colectia de primavara-vara 2018 a avut ca tematica jocul de carti – regele de inima rosie in special – pe camasi sau pe pantaloni scurti, in timp ce costumele cu reflexii satinate au avut gulere brodate cu briliante. Pentru femei, lenjeria intima ultra sexy, neagra sau alba, a fost asortata cu bluzoane purtate neglijent.

Regretatul Gianni

Dupa 20 de ani de la moartea tragica a fratelui ei, fondatorul marcii, Donatella Versace a vrut sa-i aduca un omagiu prin noua colectie. Pe 15 iulie 1997, Gianni Versace a fost ucis, la varsta de 50 de ani, cu doua gloante, in fata vilei sale din Miami Beach, de criminalul in serie american Andrew Cunanan. Prezentarea de moda s-a desfasurat in gradina firmei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger