AcasăNewsDoina Spataru: „Nu stiu daca o sa ma mai gasiti dupa inmormantare”...

Doina Spataru: „Nu stiu daca o sa ma mai gasiti dupa inmormantare”

Moartea Malinei Olinescu a adus-o pe mama artistei in pragul sinuciderii. Patriarhia a respins, ieri, cererea ca Malina sa aiba o slujba obisnuita si a spus ca, deocamdata, probele arata ca Malina s-a sinucis.  Apropiatii acesteia incercasera sa demonstreze ca interpreta nu si-a luat viata, ci a alunecat.

Prietenii Malinei nu il vor pe iubitul ei la inmormantare

Sinuciderea Malinei Olinescu a tulburat-o enorm pe mama acesteia, Doina Spataru. „Nu stiu daca o sa ma mai gasiti dupa inmormantarea ei!”, a declarat ea aseara. Oficiata de un singur preot, slujba de astazi va si scurta si nu va avea loc in biserica.

In toiul unui scandal ce pare a fi abia la inceput, Calin Geambasu l-a numit „deseu uman” pe iubitul cantaretei, iar acesta a ripostat ”Minte! De ce nu a zis ca am lovit-o imediat dupa ce Malina a murit?”, se intreaba retoric Sebastian, adaugand ca interpreta nu ar fi stat trei ani cu un monstru.

Doina Spataru, mama Malinei Olinescu

Anchetatorii au ridicat telefoanele mobile ale Malinei si pe cel al iubitului, dar si computerul artistei. Potrivit surselor judiciare, Malina i-a trimis lui Sebi si alte SMS-uri in noaptea sinuciderii.  „Am luat toate somniferele si, daca ma mai trezesc, o fac rapid, fara sa mai stau pe ganduri. M-am hotarat, stiu si cum s-o fac”, ii scria Malina lui Sebi. Acesta ar fi avut telefonul inchis si nu a citit la timp mesajele.

Bianca Dima

author avatar
eNational
3.853 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger