AcasăNewsDoi turisti straini, o femeie si un barbat, si-au gasit sfarsitul pe...

Doi turisti straini, o femeie si un barbat, si-au gasit sfarsitul pe munte

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Venisera in vacanta in Romania, insa o plimbare cu ATV-ul undeva in apropierea pesterii Scarisoara, din Apuseni le-a fost fatala.

Primele date care au ajuns la urechile opiniei publice in privinta accidentului in care au fost implicati femeia si barbatul- ambii cetateni straini, cel din urma de origine elvetiana, potrivit alba24.ro- indica faptul ca ar fi aparut un moment in care conducatorul ATV-ului ar fi pierdut controlul asupra vehiculului care rula pe un drum comunal din Dobresti (judetul Alba). In momentul urmator, acesta a ajuns intr-o prima faza sa se loveasca de un cap de pod, pentru ca apoi sa cada intr-o rapa.

Cei doi pasageri s-au ales cu leziuni foarte grave, urmare a impactului. In zona a ajuns si un elicopter SMURD, in speranta ca victimele vor putea fi preluate cat mai repede si transportate la spital. Din pacate, insa, starea lor nu a permis acest lucru. Desi s-au facut manevre de resuscitare, ele nu au avut succes, astfel ca nu a mai putut face altceva decat sa declare decesul victimelor.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger