AcasăNewsDoi tineri prinși la volan sub influenţa unor substanţe psihoactive, în Giurgiu

Doi tineri prinși la volan sub influenţa unor substanţe psihoactive, în Giurgiu

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Doi tineri şoferi, unul în vârstă de 21 de ani şi celălalt cu un an mai mare, au ajuns în vizorul oamenilor legii din județul Giurgiu, după ce ar fi fost depistaţi în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive.

Dintr-un comunicat de presă transmis marți de IPJ Giurgiu rezultă că primul tras pe dreapta a fost tânărul șofer în vârstă de 22 de ani, care a fost verificat în trafic de către polițiști, luni seară, în localitatea Malu Spart.

„La data de 2 octombrie a.c., ora 20.50, în localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Bucșani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive”, se precizează în comunicatul IPJ Giurgiu.

Unul dintre șoferi, depistat pe o stradă din orașul Giurgiu

Și tot luni seară a fost depistat și celălalt șofer, de această dată pe o stradă din municipiul Giurgiu. „La data de 2 octombrie a.c., ora 21.45, pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive”, anunță sursa citată.

În cazul ambilor șoferi, de la nivelul IPJ Giurgiu se precizează că „în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”. Așadar, ambii șoferi au fost conduși pentru recoltarea de probe biologice, la o unitate medicală.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

author avatar
Andrei Coman
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger