AcasăNewsDoi tineri, arestați preventiv într-un caz cu acuzații cutremurătoare. Ce i s-ar...

Doi tineri, arestați preventiv într-un caz cu acuzații cutremurătoare. Ce i s-ar fi întâmplat unei adolescente în vârstă de 16 ani

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Caz șocant! Doi bărbați au ajuns în atenția oamenilor legii din Mehedinți, fiind în primă fază reținuți, iar apoi arestați preventiv. În cazul de față s-au făcut cercetări după ce o minoră ar fi fost exploatată sexual. Fata are 16 ani.

Cei doi tineri, în vârstă de 24 şi, respectiv, 28 de ani, au fost arestaţi preventiv, cei doi fiind acuzați de trafic de minori, potrivit news.ro. Totul, după ce ar fi exploatat sexual o fată de 16 ani.

Ar fi fost exploatată timp de aproape o lună

În cazul de față s-a mai aflat de la oamenii legii mehedințeni că s-au făcut, zilele trecute, descinderi, în localitatea gorjeană Tismana, în baza a două mandate de percheziție domiciliară.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinţi, au documentat activitatea infracţională a 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbaţi, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locaţii. La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în localitatea Tismana, judeţul Gorj, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă”, au transmis, luni, reprezentanţii IPJ Mehedinţi, într-un comunicat de presă.

În primă fază, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea celor doi bărbaţi, cercetaţi pentru trafic de minori, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a celor doi – pentru 30 de zile, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
567 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger